Le Kagou huppé ou simplement Cagou (Rhynochetos jubatus) est une espèce d'oiseau qui mesure environ 55 cm, de couleur grisâtre, aux longues plumes occipitales, au plumage blanchâtre orné de barres sur les ailes. Il est presque incapable de voler. C'est le seul représentant de la famille des Rhynochetidae et du genre Rhynochetos endémique de Nouvelle-Calédonie.

PropertyValue
dbpedia-owl:abstract
  • Le Kagou huppé ou simplement Cagou (Rhynochetos jubatus) est une espèce d'oiseau qui mesure environ 55 cm, de couleur grisâtre, aux longues plumes occipitales, au plumage blanchâtre orné de barres sur les ailes. Il est presque incapable de voler. C'est le seul représentant de la famille des Rhynochetidae et du genre Rhynochetos endémique de Nouvelle-Calédonie.
  • Kagu chocholatý (Rhynochetos jubatus) je endemický pták z Nové Kaledonie, jediný druh rodu kagu z monotypické čeledě kaguovití.
  • A kagu (Rhynochetos jubatus) a madarak osztályán és a darualakúak (Gruiformes) rendjén belül a kagufélék (Rhynochetidae) családjának és a Rhynochetos nemnek az egyetlen élő képviselője.Nemének másik faja, a síkvidéken élő Rhynochetos orarius, csak szubfossilis formában ismert. Feltehetően a szigetre betelepülő melanéz őslakók irtották ki évszázadokkal ezelőtt.
  • El kagú (Rhynochetos jubatus) es una especie de ave del clado Eurypygiformes de la familia Rhynochetidae. Es la única especie de su familia y género, y no se reconocen subespecies. Sólo se encuentra en los bosques montañosos densos de Nueva Caledonia. Casi no vuela. Confecciona un nido de ramitas molidas, poniendo un solo huevo. Es vulnerable a las ratas y gatos introducidos, y está amenazado de extinción. El hábitat remoto y rareza de esta especie hace que sean poco conocidos sus hábitos.
  • Il kagu o cagou (Rhynochetos jubatus) è un uccello di colore bianco sporco, dalle lunghe zampe, unico rappresentante della famiglia Rhynochetidae. Il kagu vive nelle fitte foreste delle montagne della Nuova Caledonia. Pressoché inabile al volo, questo uccello rischia l'estinzione a causa dell'introduzione nel suo habitat di gatti e ratti. La rarità della specie e le difficoltà di accesso alle zone in cui vive fanno sì che si conosca ancora poco delle sue abitudini.
  • Ка́гу (лат. Rhynochetos jubatus) — единственный вид монотипичного семейства кагу, длинноногая светло-серая птица, эндемик группы островов Новая Каледония в Тихом океане. Обитает в лесистой местности, предпочитая влажные тропические леса. Во время дождливого сезона встречается в густых кустарниковых зарослях с плотным листовым пологом.
  • Kagu (Rhynochetos jubatus) – gatunek ptaka zamieszkującego Nową Kaledonię, będącego jedynym przedstawicielem rodziny kagu (Rhynochetidae) z rzędu słonecznicowych (Eurypygiformes). Uważany jest za bardzo stary gatunek, najbliżej spokrewniony z występującą w międzyzwrotnikowej strefie Ameryk słonecznicą, z którą został sklasyfikowany w odrębny rząd.
  • El kagú (Rhynochetos jubatus) és un ocell endèmic de Nova Caledònia. Amida uns 55 cm i és de color grisosa, amb unes plomes llargues occipitals. Quasi no pot volar i fa una vida exclusivament terrestre. És l'únic representant de la seva família, els rinoquètids (Rhynochetidae), tradicionalment ubicada als gruïformes però que actualment ho és als euripigiformes (Eurypygiformes). Hom el pot trobar als boscos humits de Nova Caledònia. S'alimenta d'insectes, larves i cargols. Construeix el niu al sòl, amb fulles i brancam sec. La femella pon un únic ou (d'uns 6-7 cm de llargada). És incubat tant per la femella, com pel mascle i serà nodrit per ambdós.El kagú és normalment representat en una postura agressiva: cresta aixecada (com la del puput) i plomes estarrufades. Aquest comportament és el més usual en captivitat; en llibertat no acostuma a ésser tan agressiu.Actualment es troba amenaçat pels gossos domèstics, els gats, les rates i els porcs. A principi del segle XX la seva principal amenaça fou la cacera que se'n feia per obtenir les seves peruades plomes.
  • Kagu (Rhynochetos jubatus), Rhynochetidae familyasına ait, Yeni Kaledonya'ya özgü, uçamayan bir kuş türüdür.
  • Rhynochetos jubatus Rhynochetos generoko animalia da. Hegaztien barruko Rhynochetidae familian sailkatua dago.
  • The Kagu or Cagou (Rhynochetos jubatus) is a crested, long-legged, and bluish-grey bird endemic to the dense mountain forests of New Caledonia. It is the only surviving member of the genus Rhynochetos and the family Rhynochetidae, although a second species has been described from the fossil record. Measuring 55 cm (22 in) in length, it has pale grey plumage and bright red legs. Its 'nasal corns' are a unique feature not shared with any other bird. Almost flightless, it spends its time on or near the ground, where it hunts its invertebrate prey, and builds a nest of sticks on the forest floor. Both parents share incubation of single egg, as well as rearing the chick. It has proved vulnerable to introduced predators, and is threatened with extinction.
  • 카구(학명: Rhynochetos jubatus, 영어: Kagu 또는 Cagou)는 뱀눈새목에 속하는 새의 일종이다. 카구과와 카구속(Rhynochetos)의 현존하는 유일종이다.
  • カグー(Rhynochetos jubatus)は、動物界脊索動物門鳥綱ツル目カグー科カグー属に分類される鳥類。本種のみでカグー科カグー属を構成する。別名カンムリサギモドキ。
  • Der Kagu (Rhynochetos jubatus) ist ein etwa entengroßer, flugunfähiger Vogel, der auf der Insel Neukaledonien endemisch ist. In der Gestalt entfernt taubenähnlich, aber mit einem im Vergleich zu Tauben viel längeren Schnabel und langen Beinen ausgestattet, vertritt er eine eigene Familie, die traditionell den Kranichvögeln (Gruiformes) zugeordnet wurde, heute aber zusammen mit der Sonnenralle in die Ordnung Eurypygiformes gestellt wird.
  • De kagoe (Rhynochetos jubatus) is een bedreigde vogelsoort uit de orde der Eurypygiformes. De kagoe komt enkel voor op het eiland Nieuw-Caledonië.
dbpedia-owl:thumbnail
dbpedia-owl:wikiPageExternalLink
dbpedia-owl:wikiPageID
  • 2886265 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageInterLanguageLink
dbpedia-owl:wikiPageLength
  • 10008 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageOutDegree
  • 47 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageRevisionID
  • 110871006 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageWikiLink
prop-fr:wikiPageUsesTemplate
dcterms:subject
rdfs:comment
  • Le Kagou huppé ou simplement Cagou (Rhynochetos jubatus) est une espèce d'oiseau qui mesure environ 55 cm, de couleur grisâtre, aux longues plumes occipitales, au plumage blanchâtre orné de barres sur les ailes. Il est presque incapable de voler. C'est le seul représentant de la famille des Rhynochetidae et du genre Rhynochetos endémique de Nouvelle-Calédonie.
  • Kagu chocholatý (Rhynochetos jubatus) je endemický pták z Nové Kaledonie, jediný druh rodu kagu z monotypické čeledě kaguovití.
  • A kagu (Rhynochetos jubatus) a madarak osztályán és a darualakúak (Gruiformes) rendjén belül a kagufélék (Rhynochetidae) családjának és a Rhynochetos nemnek az egyetlen élő képviselője.Nemének másik faja, a síkvidéken élő Rhynochetos orarius, csak szubfossilis formában ismert. Feltehetően a szigetre betelepülő melanéz őslakók irtották ki évszázadokkal ezelőtt.
  • El kagú (Rhynochetos jubatus) es una especie de ave del clado Eurypygiformes de la familia Rhynochetidae. Es la única especie de su familia y género, y no se reconocen subespecies. Sólo se encuentra en los bosques montañosos densos de Nueva Caledonia. Casi no vuela. Confecciona un nido de ramitas molidas, poniendo un solo huevo. Es vulnerable a las ratas y gatos introducidos, y está amenazado de extinción. El hábitat remoto y rareza de esta especie hace que sean poco conocidos sus hábitos.
  • Il kagu o cagou (Rhynochetos jubatus) è un uccello di colore bianco sporco, dalle lunghe zampe, unico rappresentante della famiglia Rhynochetidae. Il kagu vive nelle fitte foreste delle montagne della Nuova Caledonia. Pressoché inabile al volo, questo uccello rischia l'estinzione a causa dell'introduzione nel suo habitat di gatti e ratti. La rarità della specie e le difficoltà di accesso alle zone in cui vive fanno sì che si conosca ancora poco delle sue abitudini.
  • Ка́гу (лат. Rhynochetos jubatus) — единственный вид монотипичного семейства кагу, длинноногая светло-серая птица, эндемик группы островов Новая Каледония в Тихом океане. Обитает в лесистой местности, предпочитая влажные тропические леса. Во время дождливого сезона встречается в густых кустарниковых зарослях с плотным листовым пологом.
  • Kagu (Rhynochetos jubatus) – gatunek ptaka zamieszkującego Nową Kaledonię, będącego jedynym przedstawicielem rodziny kagu (Rhynochetidae) z rzędu słonecznicowych (Eurypygiformes). Uważany jest za bardzo stary gatunek, najbliżej spokrewniony z występującą w międzyzwrotnikowej strefie Ameryk słonecznicą, z którą został sklasyfikowany w odrębny rząd.
  • Kagu (Rhynochetos jubatus), Rhynochetidae familyasına ait, Yeni Kaledonya'ya özgü, uçamayan bir kuş türüdür.
  • Rhynochetos jubatus Rhynochetos generoko animalia da. Hegaztien barruko Rhynochetidae familian sailkatua dago.
  • 카구(학명: Rhynochetos jubatus, 영어: Kagu 또는 Cagou)는 뱀눈새목에 속하는 새의 일종이다. 카구과와 카구속(Rhynochetos)의 현존하는 유일종이다.
  • カグー(Rhynochetos jubatus)は、動物界脊索動物門鳥綱ツル目カグー科カグー属に分類される鳥類。本種のみでカグー科カグー属を構成する。別名カンムリサギモドキ。
  • Der Kagu (Rhynochetos jubatus) ist ein etwa entengroßer, flugunfähiger Vogel, der auf der Insel Neukaledonien endemisch ist. In der Gestalt entfernt taubenähnlich, aber mit einem im Vergleich zu Tauben viel längeren Schnabel und langen Beinen ausgestattet, vertritt er eine eigene Familie, die traditionell den Kranichvögeln (Gruiformes) zugeordnet wurde, heute aber zusammen mit der Sonnenralle in die Ordnung Eurypygiformes gestellt wird.
  • De kagoe (Rhynochetos jubatus) is een bedreigde vogelsoort uit de orde der Eurypygiformes. De kagoe komt enkel voor op het eiland Nieuw-Caledonië.
  • The Kagu or Cagou (Rhynochetos jubatus) is a crested, long-legged, and bluish-grey bird endemic to the dense mountain forests of New Caledonia. It is the only surviving member of the genus Rhynochetos and the family Rhynochetidae, although a second species has been described from the fossil record. Measuring 55 cm (22 in) in length, it has pale grey plumage and bright red legs. Its 'nasal corns' are a unique feature not shared with any other bird.
  • El kagú (Rhynochetos jubatus) és un ocell endèmic de Nova Caledònia. Amida uns 55 cm i és de color grisosa, amb unes plomes llargues occipitals. Quasi no pot volar i fa una vida exclusivament terrestre. És l'únic representant de la seva família, els rinoquètids (Rhynochetidae), tradicionalment ubicada als gruïformes però que actualment ho és als euripigiformes (Eurypygiformes). Hom el pot trobar als boscos humits de Nova Caledònia. S'alimenta d'insectes, larves i cargols.
rdfs:label
  • Kagou huppé
  • Cagu
  • Kagoe
  • Kagu
  • Kagu
  • Kagu
  • Kagu
  • Kagu
  • Kagu chocholatý
  • Kagú
  • Rhynochetos jubatus
  • Rhynochetos jubatus
  • Rhynochetos jubatus
  • Кагу
  • カグー
  • 카구
owl:sameAs
http://www.w3.org/ns/prov#wasDerivedFrom
foaf:depiction
foaf:isPrimaryTopicOf
is dbpedia-owl:wikiPageRedirects of
is dbpedia-owl:wikiPageWikiLink of
is foaf:primaryTopic of