La Taupe du Pacifique (Scapanus orarius) est un mammifère insectivore de la famille des Talpidae. On la rencontre dans la région Nord-Ouest Pacifique (États-Unis et Canada).Portail des mammifères Portail des mammifères Portail des États-Unis Portail des États-Unis Portail du Canada Portail du Canada

PropertyValue
dbpedia-owl:abstract
  • La Taupe du Pacifique (Scapanus orarius) est un mammifère insectivore de la famille des Talpidae. On la rencontre dans la région Nord-Ouest Pacifique (États-Unis et Canada).Portail des mammifères Portail des mammifères Portail des États-Unis Portail des États-Unis Portail du Canada Portail du Canada
  • De West-Amerikaanse mol (Scapanus orarius) is een zoogdier uit de familie van de mollen (Talpidae). De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door True in 1896.
  • A parti vakond (Scapanus orarius) az újvilági vakondformák (Scalopinae) alcsaládba tartozó amerikai vakondok nemzetség és Scapanus nem egyik faja.
  • The coast mole or Pacific mole (Scapanus orarius) is a medium-sized North American mole found in forested and open areas with moist soils along the Pacific coast from southwestern British Columbia to central California.This animal has velvety black fur, a pointed snout and a short, nearly hairless tail. It is about 16 cm (6.3 in) in length including a 3 cm (1.2 in) long tail and weighs about 62 grams (2.2 oz). Its front paws are broad and spade-shaped, specialized for digging; the rear paws are smaller. It has 44 teeth. Its ears are not visible and it has small eyes. It is similar in appearance to the larger Townsend's mole.This mole spends most of its time underground, foraging in shallow burrows for earthworms, small invertebrates and some plant material. It is active year round.This animal is mainly solitary except during mating in late winter. The female has a litter of two to four young in a deep underground burrow.
  • El talp costaner del Pacífic (Scapanus orarius) és una espècie de tàlpid nord-americà de mida mitjana. Viu a zones boscoses i obertes amb sòls humits al llarg de la costa del Pacífic, des del sud-oest de la Colúmbia Britànica fins a la Califòrnia central. Té un pelatge negre vellutat, un musell puntat i una cua curta i gairebé calba. Mesura uns 16 cm de llarg, incloent-hi una cua de 3 cm i pesa uns 62 g. Les potes anteriors són amples i tenen forma de pala, estant especialitzades per excavar; les posteriors són més petites. Té 44 dents. Les orelles no són visibles i té uns ulls petits. El seu aspecte és similar al del talp de Townsend, que és una mica més gran. Es passa gran part del temps sota terra, buscant cucs de terra, petits invertebrats i material vegetal en caus poc profunds. Roman actiu tot l'any. És principalment solitari, excepte durant la temporada d'aparellament a finals de l'hivern. La femella dóna a llum una ventrada d'entre dues i quatre cries en un cau subterrani profund.
  • Scapanus orarius Scapanus generoko animalia da. Lehen Insectivora edo Soricomorpha deitzen zen taldearen barruan daude. Gaur egun Lipotyphla deitzen den taldearen barruko Scalopinae azpifamilia eta Talpidae familian sailkatuta dago.
  • Scapanus orarius – gatunek ssaka z rodziny kretowaych.
  • 해안두더지(Scapanus orarius)는 두더지과에 속하는 포유류의 일종이다. 북아메리카에 사는 중간 크기의 두더지로 태평양 해안가를 따라 캐나다 브리티시컬럼비아 주 남서부에서 캘리포니아 주 중부 지역에서 발견된다.
dbpedia-owl:thumbnail
dbpedia-owl:wikiPageID
  • 7093328 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageLength
  • 1026 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageOutDegree
  • 9 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageRevisionID
  • 104150618 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageWikiLink
prop-fr:wikiPageUsesTemplate
dcterms:subject
rdfs:comment
  • La Taupe du Pacifique (Scapanus orarius) est un mammifère insectivore de la famille des Talpidae. On la rencontre dans la région Nord-Ouest Pacifique (États-Unis et Canada).Portail des mammifères Portail des mammifères Portail des États-Unis Portail des États-Unis Portail du Canada Portail du Canada
  • De West-Amerikaanse mol (Scapanus orarius) is een zoogdier uit de familie van de mollen (Talpidae). De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door True in 1896.
  • A parti vakond (Scapanus orarius) az újvilági vakondformák (Scalopinae) alcsaládba tartozó amerikai vakondok nemzetség és Scapanus nem egyik faja.
  • Scapanus orarius Scapanus generoko animalia da. Lehen Insectivora edo Soricomorpha deitzen zen taldearen barruan daude. Gaur egun Lipotyphla deitzen den taldearen barruko Scalopinae azpifamilia eta Talpidae familian sailkatuta dago.
  • Scapanus orarius – gatunek ssaka z rodziny kretowaych.
  • 해안두더지(Scapanus orarius)는 두더지과에 속하는 포유류의 일종이다. 북아메리카에 사는 중간 크기의 두더지로 태평양 해안가를 따라 캐나다 브리티시컬럼비아 주 남서부에서 캘리포니아 주 중부 지역에서 발견된다.
  • The coast mole or Pacific mole (Scapanus orarius) is a medium-sized North American mole found in forested and open areas with moist soils along the Pacific coast from southwestern British Columbia to central California.This animal has velvety black fur, a pointed snout and a short, nearly hairless tail. It is about 16 cm (6.3 in) in length including a 3 cm (1.2 in) long tail and weighs about 62 grams (2.2 oz).
  • El talp costaner del Pacífic (Scapanus orarius) és una espècie de tàlpid nord-americà de mida mitjana. Viu a zones boscoses i obertes amb sòls humits al llarg de la costa del Pacífic, des del sud-oest de la Colúmbia Britànica fins a la Califòrnia central. Té un pelatge negre vellutat, un musell puntat i una cua curta i gairebé calba. Mesura uns 16 cm de llarg, incloent-hi una cua de 3 cm i pesa uns 62 g.
rdfs:label
  • Taupe du Pacifique
  • Coast mole
  • Parti vakond
  • Scapanus orarius
  • Scapanus orarius
  • Talp costaner del Pacífic
  • West-Amerikaanse mol
  • 해안두더지
owl:sameAs
http://www.w3.org/ns/prov#wasDerivedFrom
foaf:depiction
foaf:isPrimaryTopicOf
is dbpedia-owl:wikiPageRedirects of
is dbpedia-owl:wikiPageWikiLink of
is foaf:primaryTopic of