Le Petit-duc africain (Otus senegalensis) est une espèce de rapace nocturne appartenant à la famille des Strigidae. Il était considéré comme la sous-espèce Otus scops senegalensis du Petit-duc scops, par Sibley et Monroe, mais fut séparé par Dowsett et Forbes-Watson (1993).

PropertyValue
dbpedia-owl:abstract
  • Le Petit-duc africain (Otus senegalensis) est une espèce de rapace nocturne appartenant à la famille des Strigidae. Il était considéré comme la sous-espèce Otus scops senegalensis du Petit-duc scops, par Sibley et Monroe, mais fut séparé par Dowsett et Forbes-Watson (1993).
  • Výreček africký (Otus senegalensis) je malá africká sova z čeledi puštíkovitých žijící v savanách, buších a otevřených lesích na rozsáhlém území subsaharské Afriky. Dorůstá 19–24 cm a má výborné ochranné šedočerné zbarvení, které mu dovoluje splynout s kmenem stromu. Je aktivní v noci, loví nejčastěji hmyz, ale požírá také malé ptáky a savce. Hnízdí v opuštěných hnízdech jiných ptáků nebo v dutinách stromů, v jedné snůšce pak bývají 2-4 vejce.
  • De Afrikaanse dwergooruil (Otus senegalensis) is een vogelsoort uit de familie van de strigidae (uilen).
  • Otus socotranus Otus generoko animalia da. Hegaztien barruko Strigidae familian sailkatua dago.
  • O Mocho-de-orelhas-africano (Otus senegalensis) é uma espécie de ave estrigiforme pertencente à família Strigidae.
  • El Xot africà (Otus senegalensis) és un ocell de la família dels estrígids (Strigidae) que habita sabanes i boscos poc densos de la major part de l'Àfrica subsahariana i sud de la Península Aràbiga.
  • El autillo africano (Otus senegalensis) es una especie de ave de la familia de los búhos y miembro del género Otus. Se distribuye ampliamente por todo el centro y sur de África, encontrándose principalmente en bosques y sabanas.
dbpedia-owl:thumbnail
dbpedia-owl:wikiPageID
  • 2218204 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageLength
  • 2711 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageOutDegree
  • 16 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageRevisionID
  • 110098396 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageWikiLink
prop-fr:colonnes
  • 2 (xsd:integer)
prop-fr:commons
  • Category:Otus senegalensis
prop-fr:wikiPageUsesTemplate
prop-fr:wikispecies
  • Otus senegalensis
dcterms:subject
rdfs:comment
  • Le Petit-duc africain (Otus senegalensis) est une espèce de rapace nocturne appartenant à la famille des Strigidae. Il était considéré comme la sous-espèce Otus scops senegalensis du Petit-duc scops, par Sibley et Monroe, mais fut séparé par Dowsett et Forbes-Watson (1993).
  • Výreček africký (Otus senegalensis) je malá africká sova z čeledi puštíkovitých žijící v savanách, buších a otevřených lesích na rozsáhlém území subsaharské Afriky. Dorůstá 19–24 cm a má výborné ochranné šedočerné zbarvení, které mu dovoluje splynout s kmenem stromu. Je aktivní v noci, loví nejčastěji hmyz, ale požírá také malé ptáky a savce. Hnízdí v opuštěných hnízdech jiných ptáků nebo v dutinách stromů, v jedné snůšce pak bývají 2-4 vejce.
  • De Afrikaanse dwergooruil (Otus senegalensis) is een vogelsoort uit de familie van de strigidae (uilen).
  • Otus socotranus Otus generoko animalia da. Hegaztien barruko Strigidae familian sailkatua dago.
  • O Mocho-de-orelhas-africano (Otus senegalensis) é uma espécie de ave estrigiforme pertencente à família Strigidae.
  • El Xot africà (Otus senegalensis) és un ocell de la família dels estrígids (Strigidae) que habita sabanes i boscos poc densos de la major part de l'Àfrica subsahariana i sud de la Península Aràbiga.
  • El autillo africano (Otus senegalensis) es una especie de ave de la familia de los búhos y miembro del género Otus. Se distribuye ampliamente por todo el centro y sur de África, encontrándose principalmente en bosques y sabanas.
rdfs:label
  • Petit-duc africain
  • African scops owl
  • Afrikaanse dwergooruil
  • Mocho-de-orelhas-africano
  • Otus senegalensis
  • Otus socotranus
  • Výreček africký
  • Xot africà
owl:sameAs
http://www.w3.org/ns/prov#wasDerivedFrom
foaf:depiction
foaf:isPrimaryTopicOf
is dbpedia-owl:wikiPageRedirects of
is dbpedia-owl:wikiPageWikiLink of
is foaf:primaryTopic of