Le Fou à pieds bleus (Sula nebouxii) est une espèce d'oiseau marin appartenant à la famille des Sulidae.Cette espèce est appelée fou car elle est maladroite sur terre. Comme d'autres oiseaux marins, les fous à pieds bleus sont réputés pour être dociles.

PropertyValue
dbpedia-owl:abstract
  • Le Fou à pieds bleus (Sula nebouxii) est une espèce d'oiseau marin appartenant à la famille des Sulidae.Cette espèce est appelée fou car elle est maladroite sur terre. Comme d'autres oiseaux marins, les fous à pieds bleus sont réputés pour être dociles.
  • El piquero camanay, piquero patiazul o alcatraz patiazul (Sula nebouxii) es una especie de ave pelecaniforme de la familia Sulidae exclusiva del Pacífico americano. Habita las costas existentes entre Perú y el golfo de California, además de las islas Galápagos, donde convive con su pariente, el alcatraz patirrojo (Sula sula); En las Galápagos fue uno de los animales cuidadosamente estudiados por Charles Darwin en sus trabajos sobre la evolución de las especies.Los adultos miden 81 cm de alto de promedio; y hasta 1,60 m de envergadura.El característico color azul intenso de sus patas procede de los pigmentos carotenoides que proceden de su dieta, ya que estas aves son incapaces de sintetizar los carotenoides y tienen que asimilarlos a través de la alimentación. Las patas azules que dan nombre a esta variedad de alcatraz tienen un importante papel en el apareamiento, ya que los machos exhiben sus extremidades inferiores a las hembras, en un baile de cortejo.
  • 푸른발얼가니새(Blue-footed Booby, 학명: Sula nebouxii, Sula nebouxii excisa)는 가다랭이잡이목 가다랭이잡이과로 분류되는 조류의 한 종류이다.
  • Terej modronohý (Sula nebouxii) je mořský pták z čeledi terejovitých. Dorůstá 76–84 cm a váží 1,3-1,8 kg, má hnědá křídla, hlavu a krk, bílou spodinu těla, žluté oči a modré končetiny, díky kterým získal i svůj název. Obě pohlaví jsou si velmi podobná, samci jsou pouze o něco menší a mají tmavší oči a světlejší končetiny. Hnízdí na skalnatých pobřežích Severní a Jižní Ameriky a na tropických a subtropických ostrovech, převážně pak na Galapágách. Živí se rybami, které loví nejčastěji střemhlavým útokem z výšky. Při námluvách samci široce roztahují křídla, vztyčují ocas a hlavu se zobákem namířeným vzhůru, „tančí“ kolem samice a představují jí své modré končetiny. Samci s tmavšími končetinami jsou pro ně totiž atraktivnější. Je monogamní a hnízdí na zemi. Každá snůška čítá 1-3 světle modrá nebo zelená vejce, na kterých sedí asi 41 dnů.
  • Der Blaufußtölpel (Sula nebouxii) ist ein tropischer Meeresvogel aus der Gattung Sula innerhalb der Familie der Tölpel. Seinen Namen verdankt er seinen blauen Füßen (Blaufuß...) und seiner scheinbaren Ungeschicklichkeit (...tölpel); der Blaufußtölpel ist allerdings ein gewandter Flieger und Taucher beim Beutefang.
  • Синьокракият рибояд (Sula nebouxii) е морска птица от семейство Рибоядови. Това са птици с неясно изразен полов диморфизъм.
  • アオアシカツオドリ(青脚鰹鳥、学名:Sula nebouxii)は、カツオドリ目カツオドリ科に分類される鳥類の1種。鮮やかな青い足からこの名前が付けられた。
  • Sula nebouxii Sula generoko animalia da. Hegaztien barruko Sulidae familian sailkatua dago.
  • A kéklábú szula (Sula nebouxii) a madarak osztályának gödényalakúak (Pelecaniformes) rendjébe, a szulafélék (Sulidae) családjába tartozó faj.
  • El mascarell camablau (Sula nebouxii) és un ocell de la família Sulidae que està formada per deu espècies d'ocells marins d'ales llargues. El mascarell camablau és un ocell molt dòcil i no té l'instint de fugida i de por que tenen altres ocells. No és més gran que un ànec i les femelles són més grans que els mascles. L'hàbitat natural d'aquest ocell són les illes àrides, tropicals i subtropicals de la costa pacífica de Sudamèrica i Centreamèrica, des del Perú fins a Mèxic, incloent-hi les illes Galápagos.L'alimentació del mascarell camablau consisteix totalmente en peixos. Per obtenir-los se submergeix dins el mar, a vegades des d'una gran altura, i neda submergit fins que caça la seva presa. Habitualment aquests mascarells cacen en bandades, però en canvi l'individu no consumeix l'aliment caçat amb el grup, sinó que acostuma a menjar-lo aïllat. La parada nupcial és especialment vistosa, amb el mascle mostrant les seves potes blaves per impressionar la femella. Aquesta pon dos o tres ous i la incubació es reparteix entre els dos membres de la parella i utilitzen els peus per mantenir els ous calents.
  • De blauwvoetgent of blauwpootgent (Sula nebouxii) is een zeevogel uit de familie van de genten (Sulidae).
  • A patola-de-pés-azuis (Sula nebouxii) é uma espécie de ave pelecaniforme da família dos atobás que habita ilhas do Pacífico nas costas da América tropical.
  • Голубоно́гая о́луша (лат. Sula nebouxii) — птица из семейства олушевых, обитающая в тропических морях.
  • Głuptak niebieskonogi, gap niebieskonogi (Sula nebouxii) – gatunek dużego ptaka morskiego z rodziny głuptaków (Sulidae), zamieszkujący zachodnie wybrzeże Ameryki Środkowej i Południowej oraz wyspy Galapagos.
  • La sula piediazzurri (Sula nebouxii Milne-Edwards, 1882) è un curioso uccello della famiglia dei Sulidi.
dbpedia-owl:thumbnail
dbpedia-owl:wikiPageExternalLink
dbpedia-owl:wikiPageID
  • 870475 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageLength
  • 3744 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageOutDegree
  • 16 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageRevisionID
  • 109795182 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageWikiLink
prop-fr:commons
  • Category:Sula nebouxii
prop-fr:wikiPageUsesTemplate
prop-fr:wikispecies
  • Sula nebouxii
dcterms:subject
rdfs:comment
  • Le Fou à pieds bleus (Sula nebouxii) est une espèce d'oiseau marin appartenant à la famille des Sulidae.Cette espèce est appelée fou car elle est maladroite sur terre. Comme d'autres oiseaux marins, les fous à pieds bleus sont réputés pour être dociles.
  • 푸른발얼가니새(Blue-footed Booby, 학명: Sula nebouxii, Sula nebouxii excisa)는 가다랭이잡이목 가다랭이잡이과로 분류되는 조류의 한 종류이다.
  • Der Blaufußtölpel (Sula nebouxii) ist ein tropischer Meeresvogel aus der Gattung Sula innerhalb der Familie der Tölpel. Seinen Namen verdankt er seinen blauen Füßen (Blaufuß...) und seiner scheinbaren Ungeschicklichkeit (...tölpel); der Blaufußtölpel ist allerdings ein gewandter Flieger und Taucher beim Beutefang.
  • Синьокракият рибояд (Sula nebouxii) е морска птица от семейство Рибоядови. Това са птици с неясно изразен полов диморфизъм.
  • アオアシカツオドリ(青脚鰹鳥、学名:Sula nebouxii)は、カツオドリ目カツオドリ科に分類される鳥類の1種。鮮やかな青い足からこの名前が付けられた。
  • Sula nebouxii Sula generoko animalia da. Hegaztien barruko Sulidae familian sailkatua dago.
  • A kéklábú szula (Sula nebouxii) a madarak osztályának gödényalakúak (Pelecaniformes) rendjébe, a szulafélék (Sulidae) családjába tartozó faj.
  • De blauwvoetgent of blauwpootgent (Sula nebouxii) is een zeevogel uit de familie van de genten (Sulidae).
  • A patola-de-pés-azuis (Sula nebouxii) é uma espécie de ave pelecaniforme da família dos atobás que habita ilhas do Pacífico nas costas da América tropical.
  • Голубоно́гая о́луша (лат. Sula nebouxii) — птица из семейства олушевых, обитающая в тропических морях.
  • Głuptak niebieskonogi, gap niebieskonogi (Sula nebouxii) – gatunek dużego ptaka morskiego z rodziny głuptaków (Sulidae), zamieszkujący zachodnie wybrzeże Ameryki Środkowej i Południowej oraz wyspy Galapagos.
  • La sula piediazzurri (Sula nebouxii Milne-Edwards, 1882) è un curioso uccello della famiglia dei Sulidi.
  • El piquero camanay, piquero patiazul o alcatraz patiazul (Sula nebouxii) es una especie de ave pelecaniforme de la familia Sulidae exclusiva del Pacífico americano.
  • El mascarell camablau (Sula nebouxii) és un ocell de la família Sulidae que està formada per deu espècies d'ocells marins d'ales llargues. El mascarell camablau és un ocell molt dòcil i no té l'instint de fugida i de por que tenen altres ocells. No és més gran que un ànec i les femelles són més grans que els mascles.
  • Terej modronohý (Sula nebouxii) je mořský pták z čeledi terejovitých. Dorůstá 76–84 cm a váží 1,3-1,8 kg, má hnědá křídla, hlavu a krk, bílou spodinu těla, žluté oči a modré končetiny, díky kterým získal i svůj název. Obě pohlaví jsou si velmi podobná, samci jsou pouze o něco menší a mají tmavší oči a světlejší končetiny. Hnízdí na skalnatých pobřežích Severní a Jižní Ameriky a na tropických a subtropických ostrovech, převážně pak na Galapágách.
rdfs:label
  • Fou à pieds bleus
  • Blaufußtölpel
  • Blauwvoetgent
  • Blue-footed booby
  • Głuptak niebieskonogi
  • Kéklábú szula
  • Mascarell camablau
  • Patola-de-pés-azuis
  • Sula nebouxii
  • Sula nebouxii
  • Sula nebouxii
  • Terej modronohý
  • Голубоногая олуша
  • Синьокрак рибояд
  • アオアシカツオドリ
  • 푸른발얼가니새
owl:sameAs
http://www.w3.org/ns/prov#wasDerivedFrom
foaf:depiction
foaf:isPrimaryTopicOf
is dbpedia-owl:wikiPageRedirects of
is dbpedia-owl:wikiPageWikiLink of
is foaf:primaryTopic of