Le Coucal du Sénégal (Centropus senegalensis) est une espèce d'oiseau de la famille des Cuculidae.

PropertyValue
dbpedia-owl:abstract
  • Le Coucal du Sénégal (Centropus senegalensis) est une espèce d'oiseau de la famille des Cuculidae.
  • El cucal senegalés (Centropus senegalensis) es una especie de ave cuculiforme de la familia Cuculidae que vive en África.
  • El cucal del Senegal (Centropus senegalensis) és un ocell de la família dels cucúlids (Cuculidae) que habita matolls dela zona del Delta del Nil i l'Àfrica Subsahariana, des del sud de Mauritània cap a'est fins a Etiòpia i Eritrea, cap al sud fins al Golf de Guinea, nord d'Angola i de Tanzània, i a Zàmbia, Zimbabwe i nord de Botswana.
  • De Senegalese spoorkoekoek (Centropus senegalensis) is een spoorkoekoek uit de familie van de koekoeken die voorkomt in Afrika.
  • A szenegáli bozotkakukk (Centropus senegalensis) a madarak osztályának kakukkalakúak (Cuculiformes) rendjébe, ezen belül a kakukkfélék (Cuculidae) családjába tartozó faj.
  • Centropus senegalensis Centropus generoko animalia da. Hegaztien barruko Cuculidae familian sailkatua dago.
  • Il cucal del Senegal (Centropus senegalensis Linnaeus, 1766) è un uccello della famiglia Cuculidae.
dbpedia-owl:thumbnail
dbpedia-owl:wikiPageID
  • 3609494 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageLength
  • 2146 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageOutDegree
  • 43 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageRevisionID
  • 92374246 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageWikiLink
prop-fr:commons
  • Category:Centropus senegalensis
prop-fr:wikiPageUsesTemplate
prop-fr:wikispecies
  • Centropus senegalensis
dcterms:subject
rdfs:comment
  • Le Coucal du Sénégal (Centropus senegalensis) est une espèce d'oiseau de la famille des Cuculidae.
  • El cucal senegalés (Centropus senegalensis) es una especie de ave cuculiforme de la familia Cuculidae que vive en África.
  • El cucal del Senegal (Centropus senegalensis) és un ocell de la família dels cucúlids (Cuculidae) que habita matolls dela zona del Delta del Nil i l'Àfrica Subsahariana, des del sud de Mauritània cap a'est fins a Etiòpia i Eritrea, cap al sud fins al Golf de Guinea, nord d'Angola i de Tanzània, i a Zàmbia, Zimbabwe i nord de Botswana.
  • De Senegalese spoorkoekoek (Centropus senegalensis) is een spoorkoekoek uit de familie van de koekoeken die voorkomt in Afrika.
  • A szenegáli bozotkakukk (Centropus senegalensis) a madarak osztályának kakukkalakúak (Cuculiformes) rendjébe, ezen belül a kakukkfélék (Cuculidae) családjába tartozó faj.
  • Centropus senegalensis Centropus generoko animalia da. Hegaztien barruko Cuculidae familian sailkatua dago.
  • Il cucal del Senegal (Centropus senegalensis Linnaeus, 1766) è un uccello della famiglia Cuculidae.
rdfs:label
  • Coucal du Sénégal
  • Centropus senegalensis
  • Centropus senegalensis
  • Centropus senegalensis
  • Cucal del Senegal
  • Senegal coucal
  • Senegalese spoorkoekoek
  • Szenegáli bozótkakukk
owl:sameAs
http://www.w3.org/ns/prov#wasDerivedFrom
foaf:depiction
foaf:isPrimaryTopicOf
is dbpedia-owl:wikiPageRedirects of
is dbpedia-owl:wikiPageWikiLink of
is foaf:primaryTopic of